Про гурток "Спілкуємось англійською"

В нашій школі функціонує гурток англійської мови, де збираються всі, кому подобається англійська і хто бажає вивчати її в ігровій формі. Це не просто уроки. На наших заняттях ми виконуємо інтерактивні вправи, граємо у найрізноманітніші ігри для засвоєння іноземної лексики та граматики, створюємо групові проекти  і багато спілкуємось. Діти проводять час цікаво та з користю. 


Гурток «Спілкуємось англійською» розрахований на учнів початкової, середньої та старшої школи. Учні загальноосвітніх навчальних закладів, бажаючі вдосконалити свої знання та вміння, будуть займатися безкоштовно щосуботи в групах за рівнем розвитку навичок мовленнєвої діяльності (початковий, середній, високий).

 Основою гурткової роботи буде висока мотивація активної, свідомої, творчої діяльності учня, що у свою чергу дасть можливість йому самостійно застосовувати іноземну мову в своїй практичній діяльності. Головна мета гуртка полягає в оволодінні учнями основами іншомовного спілкування, які зумовлюють досягнення учнями достатнього рівня комунікативної компетенції.
Робота гуртка «Спілкуємось англійською» спрямована насамперед на розширення світогляду, створення мовного середовища, формування культури спілкування та загальний розвиток мовленнєвої та соціокультурної компетенцій.
Навчальний процес організовується в такий спосіб, щоб сприяти формуванню в учнів умінь і навичок говоріння, аудіювання і читання. Процес навчання всіх видів мовленнєвої діяльності має здійснюватися паралельно й взуємопов’язано. Фонетичний аспект мовлення має засвоюватися безпосередньо в практичній діяльності під час оволодіння лексичним і граматичним матеріалом. Робота над вимовою здійснюється постійно впродовж усього курсу навчання. Усі вправи й завдання мають бути комунікативно спрямованими.
 Навчання усного спілкування відбувається в межах тем, передбачених навчальною програмою для гуртка. Тематика курсу відповідає віковим особливостям учнів, дає можливість порівнювати побут та звичаї українського народу та народу, мова якого вивчається.

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Інформація щодо вступу дитини до гуртка

Present Continuous Tense